Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;

2023-12-12

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;

Το ψυγείο είναι απαραίτητος εξοπλισμός για την ψύξη των σούπερ μάρκετ, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι κάθε προϊόν έχει διάρκεια ζωής, το ψυγείο δεν αποτελεί εξαίρεση,παραπάνω από μια ορισμένη διάρκεια ζωής θα συνεχίσει να χρησιμοποιείται θα φέρει ορισμένους κινδύνους για την ασφάλεια.


Ποιοι κίνδυνοι ασφάλειας θα υπάρχουν εάν η κατάψυξη χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα:

1, η περίοδος χρήσης του ψυγείου είναι πολύ μεγάλη, η γραμμή αναπόφευκτα θα γερνά σταδιακά, το ψυκτικό είναι εύκολο να διαρρεύσει, και στη συνέχεια επιρρεπής σε διαρροές, φυσικές και άλλες επικίνδυνες συνθήκες,η διαρροή ψυκτικού θα προκαλέσει σοβαρή ρύπανση του περιβάλλοντος, και η γήρανση της γραμμής θα προκαλέσει βραχυκύκλωμα και άλλα φαινόμενα, με αποτέλεσμα την έκρηξη ψυγείου και φωτιά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;  0

Επικαιροποιημένη συσκευή ψύξης

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43302-multi-deck-open-chiller (Προμηθευτής-43302-πολυεπίπεδο-ανοιχτό-ψυγείο)

 

2, το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα, η επίδραση ψύξης θα γίνει σίγουρα χειρότερη και χειρότερη, και η κατανάλωση ενέργειας θα αυξηθεί,επειδή η μακροχρόνια χρήση της ταχύτητας ψύξης του ψυγείου άρχισε να μειώνεται σημαντικά, και όταν ο χρόνος ψύξης είναι πολύς, θα οδηγήσει στο ψυγείο που απαιτείται να καταναλώνει περισσότερο ηλεκτρισμό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;  1

3, η στεγανότητα του ψυγείου θα επιδεινωθεί επίσης, που αντανακλάται κυρίως στην στεγανότητα του ψυγείου.η επίδραση ψύξης θα είναι χειρότερη., και η κακή σφραγίδα είναι εύκολο να οδηγήσει στη φθορά των τροφίμων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;  2

 

4, ο θόρυβος του συμπιεστή γίνεται πιο δυνατός, με την γήρανση του ψυγείου, ο συμπιεστής του ψυγείου θα γερνά αργά,που θα οδηγήσει στην αποτελεσματικότητα εργασίας του συμπιεστή γίνεται χαμηλήΟ θόρυβος γίνεται όλο και πιο δυνατός.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι κίνδυνοι θα υπάρχουν για την ασφάλεια εάν το ψυγείο χρησιμοποιείται για μεγάλο χρονικό διάστημα;  3

Πράσινη υγεία Ψυγείο πολυεπίπέδου με ψύξη αέρα.

1- Τρέντερ σχεδιασμένη εμφάνιση. Συστήματα ψύξης αέρα.

2Ο ανθρωπισμένος σχεδιασμός αυξάνει την επίδειξη των αγαθών και διευκολύνει τους πελάτες να επιλέγουν προϊόντα κατά τη διάρκεια των αγορών.

3Ο διευρυμένος εξατμιστής αυξάνει τη συχνότητα ανταλλαγής θερμότητας, γεγονός που καθιστά τη θερμοκρασία πολύ χαμηλότερη και ταχύτερη, ενώ ταυτόχρονα εξοικονομεί περισσότερη ενέργεια.

4. Κλιμακωτή ψυγείο αιολικής κουρτίνας ευρωπαϊκού στυλ, εφαρμόζοντας δομή ανάποδα

5Η ηλεκτρική ενέργεια εξοικονομείται σημαντικά με την φυσική αποψίλωση του αέρα.

6.Τα εξαρτήματα του συστήματος ψύξης και των συσκευών ελέγχου εφαρμόζουν προϊόντα διάσημων εμπορικών σημάτων από όλο τον κόσμο, προκειμένου να εξασφαλιστεί η σταθερότητα και η αξιοπιστία του καναπέ.

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-11676282-supermarket-open-chiller-remote-compressor-air-cooling-upright-multi-deck-refrigerator.html

 

Πράσινη & ΥγείαΗ εταιρεία μας ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.

www.commercialdisplayfreezer.com Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.