Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;

2023-10-11

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;

Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;

Χρησιμοποιούμε το ψυγείο του σούπερ μάρκετ, μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι θα υπάρχει συχνά το τριβή, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι το ψυγείο είναι κακό, στην πραγματικότητα,Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξετάσουμε δεν είναι το πρόβλημα του ίδιου του ψυγείου, πρέπει να το δούμε από δύο πτυχές:

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;  0

Green&Health ανοικτή ψυκτική συσκευή με πολλά καταστρώματα, με ψύξη αέρα, χωρίς παγετό, γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43302-multi-deck-open-chiller (Προμηθευτής-43302-πολυεπίπεδο-ανοιχτό-ψυγείο)

 

1, πολύ ηλεκτρικό φορτίο

Ο πιο συνηθισμένος λόγος για το ψυγείο τριβή είναι λόγω του προβλήματος της τάσης, ψυγείο το καλοκαίρι είναι να κρατήσει 24 ώρες την ημέρα χρησιμοποιούνται, και αυτή η διαδικασία θα ανοίξει σίγουρα το κλιματιστικό,ανεμιστήρες, όπως το φορτίο τάσης του ηλεκτρικού εξοπλισμού, λόγω της ίδιας λειτουργίας, η τάση είναι σε μια κύρια γραμμή, δεν μπορεί να μεταφέρει το φορτίο τάσης θα προκαλέσει το φαινόμενο τριβή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;  1

2, διαρροή μονωτήρων ψυγείου σούπερ μάρκετ

Εάν το ψυγείο του σούπερ μάρκετ χρησιμοποιείται για ένα χρονικό διάστημα μετά το φαινόμενο της πρόσκρουσης, αυτή η κατάσταση είναι γενικά φαινόμενο υπερφόρτωσης, αλλά μπορεί επίσης να υπάρχει φαινόμενο διαρροής μονωτήρα,πώς να το προσδιορίσετεΠρώτα απ' όλα, όταν υπάρχει ένα ταξίδι, ο διακόπτης διαρροής θα σπρώξει προς τα πάνω, αν για λίγα λεπτά δεν μπορεί να σπρώξει προς τα πάνω, που δείχνει ότι είναι υπερφορτωμένο, αν μπορεί να σπρώξει προς τα πάνω αμέσως,Και ο διακόπτης δεν είναι καυτός., τότε είναι πιθανό να μειωθεί ο μονωτής γραμμής ή να μειωθεί ο ηλεκτρικός μονωτής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;  2

Εν ολίγοις, όταν το ψυγείο εμφανίζεται να έχει ένα φαινόμενο, θέλουμε πρώτα να ελέγξουμε αν οφείλεται στην τάση της κύριας γραμμής, σύμφωνα με το πρόβλημα.ακολουθείται από τον έλεγχο αν η κατάψυξη είναι ελαττωματική.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιος είναι ο λόγος για τον καταψύκτη να πατάει;  3

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-41083845-supermarket-multideck-open-chiller-with-doors-drinks-display-fridge.html Η διαφορά μεταξύ των διαφόρων ειδών ψυγείου είναι η εξής:

 

Πολυπατώματος ανοιχτό ψυγείο από την Green&Health

Περιγραφή του προϊόντος

1Η εμφάνιση του ντουλαπιού είναι νέα και όμορφη και ο σχεδιασμός είναι ενσωματωμένος με τη σύγχρονη ιδέα σχεδιασμού σούπερ μάρκετ, η οποία είναι σύμφωνη με την τρέχουσα τάση των ντουλαπιών.

2Η πραγματική διπλή στρώση κουρτίνας αέρα, υπό την προϋπόθεση της μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας, ψύχεται γρηγορότερα και η θερμοκρασία είναι πιο ομοιόμορφη.

3Τέσσερα στρώματα ρυθμιζόμενα ράφια για να καλύψουν μια ποικιλία από ανάγκες οθόνης.

4- Ενσωματωμένος κανονικός LED σωλήνας.

5- Ατμιστήρας χαλκού.

Πράσινη & ΥγείαΗ εταιρεία μας ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.

https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.