Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα

2023-10-26

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα

Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα

Συνήθως πηγαίνουμε στο σούπερ μάρκετ, στην αγορά για την αγορά φρέσκου κρέατος, θα βρούμε φρέσκο κρέας που τοποθετείται σε ένα ψυγείο, γι' αυτό;Το ψυγείο είναι πώς να εξασφαλίσει την φρέσκια ποιότητα του κρέατοςΣήμερα θα σας πω τον λόγο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα  0

Φρέσκο ψυγείο με φρέσκο κρέας

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-4167858-meat-display-freezer (Προμηθευτής-4167858-υπολογισμός κρέατος)

 

Έχουμε συνηθίσει το κρέας που αγοράζουμε πίσω στο ψυγείο στο φρέσκο στρώμα, όταν είμαστε για μεγάλο χρονικό διάστημα για να σώσει τοποθετείται στο στρώμα ψυγείου, έτσι ώστε να είμαστε στο σπίτι στην πιο κοινή μέθοδο διατήρησης του κρέατος,αλλά το σούπερ μάρκετ στο ψυγείο και το σπίτι των διαφορετικών, η χρήση των φυσικών μεθόδων είναι επίσης διαφορετικά,και σήμερα να σας μιλήσω για το πώς να διασφαλιστεί ότι το φρέσκο κρέας της ποιότητας του φρέσκου κρέατος για να διασφαλιστεί ότι τα θρεπτικά συστατικά δεν θα είναι απώλεια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα  1

1, πώς να φυλάτε το φρέσκο κρέας στο ψυγείο του σούπερ μάρκετ

Στην πραγματικότητα, η μέθοδος των σούπερ μάρκετ για τη διατήρηση του κρέατος με τις μεθόδους μας στο σπίτι είναι βασικά η ίδια, κυρίως μέσω του φρέσκου κρέατος στο ψυγείο φρέσκια αποθήκευση,ψυγείο νωπού κρέατος για να διασφαλιστεί ότι το νωπό κρέας έχει την πλέον κατάλληλη θερμοκρασία για τη φρέσκια αποθήκευση, για να εξασφαλιστεί η φρεσκάδα του κρέατος, στην πραγματικότητα, είναι επίσης τα θρεπτικά συστατικά στο φρέσκο κρέας με χαμηλή θερμοκρασία θα πρέπει να κλειδώσει για να εξασφαλιστεί ότι η ποιότητα του κρέατος του φρέσκου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα  2

2, το αποψυγμένο νωπό κρέας δεν μπορεί να τοποθετηθεί στο ψυγείο για επαναψύξη.

Δεν μπορούμε να τοποθετήσουμε στο ψυγείο το ψυγείο αυτό, γιατί σε αυτή την περίοδο, το κρέας μετά την υψηλή θερμοκρασία κατάψυξης, το κρέας θα είναι ευαίσθητο σε βακτηριακή διάβρωση,με αποτέλεσμα προβλήματα φθοράς του κρέατος, επηρεάζουν την κατανάλωση κρέατος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Χρήση τρυπών για φρέσκα κρέατα  3

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-38040063-customize-supermarket-refrigerated-meat-case-cooler-with-led-lamp.html Η συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ψυκτικών.

 

Εμφάνιση νωπού κρέατος από το Green&Health

1.Αεροψύξη χωρίς παγετό, γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη.

2.Μικρουπολογιστής έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας, απλός και εύκολος στη λειτουργία.

3.LED σωλήνας λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

4Τεχνολογία μετατροπής συχνότητας, χαμηλός θόρυβος, εξοικονόμηση ενέργειας σχεδόν 30% κατά την κανονική λειτουργία.

5Εξαιρετικός συμπιεστής: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερή απόδοση, χαμηλός θόρυβος, ταχύτερη ψύξη.

6Το εσωτερικό ντουλάπι χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικό στη διάβρωση, εύκολο στο καθαρισμό, αποτρέπει τη μόλυνση των τροφίμων, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα.

7Μικροπορώδης ομοιόμορφη κατανομή του ανέμου, σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό, τα τρόφιμα δεν είναι εύκολο να στεγνώσουν.

8Η μεγάλη χωρητικότητα του σχεδιασμού, κάνει το κατάστημα περισσότερο φαγητό.

9.Παλυμένο με ατσάλι εσωτερική, υγεία, όμορφη και καθαρή.

 

Πράσινη & ΥγείαΗ εταιρεία μας ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.

www.commercialdisplayfreezer.com Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.