Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Οι νέες μυρωδιές ψυκτήρων, μπορούμε να κάνουμε αυτό!
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Οι νέες μυρωδιές ψυκτήρων, μπορούμε να κάνουμε αυτό!

2022-12-09

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Οι νέες μυρωδιές ψυκτήρων, μπορούμε να κάνουμε αυτό!

Οι νέες μυρωδιές ψυκτήρων, μπορούμε να κάνουμε αυτό!

 

     Η εσωτερική δεξαμενή του ψυκτήρα αποτελείται γενικά από τα μη τοξικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, αλλά λόγω της καλής σφράγισης της σφραγίδας πορτών, το ψυγείο θα έχει τη μυρωδιά όταν χρησιμοποιείται για πρώτη φορά. Η μυρωδιά δεν είναι επιβλαβής στους ανθρώπους και θα φορέσει μακριά μετά από δύο ή τρεις ημέρες της κανονικής χρήσης ψυκτήρων. Αλλά εάν είστε στην απελπισμένη ανάγκη ενός odor-free ψυκτήρα, υπάρχουν μερικές απλές odor-free άκρες που μπορούν να βοηθήσουν.

 

1 λεμόνι και πορτοκαλιά απόλαυση

 

      Η κοπή ενός λεμονιού στο μισό και η τοποθέτηση του άμεσα στον ψυκτήρα θα επιταχύνουν τη διαδικασία. Ή πλύντε την πορτοκαλιά φλούδα με το καθαρό νερό και την ξεράνετε, και διασκορπίστε έπειτα τη φλούδα στον ψυκτήρα.

 

2 φύλλα τσαγιού

 

      Τα φύλλα τσαγιού είναι τυλιγμένα στις πετσέτες εγγράφου και έπειτα τεθειμένα στον ψυκτήρα. Το άρωμα που απελευθερώνεται από τα φύλλα τσαγιού μπορεί αποτελεσματικά να απορροφήσει τα μόρια μυρωδιών στο ψυγείο και να καθαρίσει τη μυρωδιά.

 

3 ξίδι

 

     Χύστε το ξίδι σε ένα κύπελλο και το βάλτε στον ψυκτήρα για να αναλύσετε τη μυρωδιά επίσης. Η αρχή είναι ότι το οξικό οξύ μπορεί πολύ καλά να διαλύσει τη μυρωδιά, να επιτύχει την επίδραση αποσύνθεσης, να φέρει το καθαρό αέρα στο νέο ψυκτήρα.

 

4 ανανάς

 

      Ξεφλουδίστε τον ανανά και τον κόψτε στο μισό. Φάτε το μισό. Βάλτε το άλλο μισό σε ένα κύπελλο και το βάλτε στον ψυκτήρα. Επειδή ο ανανάς είναι ένας τύπος ακατέργαστων ινών φρούτων, και απορρόφηση της μυρωδιάς και μπορεί να στείλει το άρωμα.

 

     Χρησιμοποιώντας τις ανωτέρω μεθόδους, μπορείτε να επιταχυνθείτε για να επιτύχετε την επίδραση της αφαίρεσης μυρωδιών έτσι ώστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο ψυγείο σας γρηγορότερο και καλύτερο.

 

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-26945066-double-glass-door-upright-commercial-display-freezer-automatic-defrost.html

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Οι νέες μυρωδιές ψυκτήρων, μπορούμε να κάνουμε αυτό!  0

 

Αυτός ο εμπορικός ψυκτήρας έχει ένα μοντέρνο και σύγχρονο σχέδιο που θα συμπληρώσει τη διακόσμηση οποιουδήποτε καταστήματος. Ο φωτισμός των φωτεινών οδηγήσεων το καθιστά εύκολο να δει τι είναι μέσα, ενώ η μόνος-αναπηδώντας πόρτα και η πόρτα γυαλιού με τη βοήθεια θερμαστρών κρατούν τον κρύο αέρα μέσα. Ο ανεμιστήρας και βοήθεια συστημάτων μόνος-ξεπαγώματος κρατά τον ψυκτήρα ομαλά, ενώ ο ελεγκτής νοημοσύνης το καθιστά εύκολο να ρυθμίσει τη θερμοκρασία. Αυτός ο ψυκτήρας έρχεται επίσης με 5 διευθετήσιμα ράφια, έτσι μπορείτε να ρυθμίσετε το ύψος στις ανάγκες σας. Και χρησιμοποιεί έναν συμπιεστή DANFOSS με την ψυκτική ουσία R290/R404a για την αποδοτική λειτουργία.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.