Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.

2023-10-27

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.

Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.

Καθώς ο ρυθμός της ζωής των ανθρώπων γίνεται όλο και πιο συμπαγής, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα επιλέξουν να πάνε απευθείας στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσουν μαγειρεμένα τρόφιμα για να φάνε,Γιατί θα τους γλιτώσει την προσπάθεια να μαγειρέψουν.Έτσι, η χρήση του ντουλάπις για τα μεγάλα σούπερ μάρκετ έχει γίνει όλο και πιο συνηθισμένη.Τότε θα πρέπει πώς να επιλέξετε το ντουλάπι ντελικέτεσεν να σας δώσει μερικές μικρές προτάσεις.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.  0

Παγιάτικο ψυγείο Green&Health

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43303-deli-display-fridge

 

Πρώτον, από την ατμοσφαιρική ψύξη, άμεση ψύξη για την ανάλυση

Το ντουλάπι μαγειρεμένων τροφίμων σύμφωνα με τη μέθοδο ψύξης προς τα σημεία, το ντουλάπι μαγειρεμένων τροφίμων χωρίζεται γενικά σε άμεση ψύξη, ψύξη με αέρα δύο είδη.

Τα πλεονεκτήματα του ψυγείου με αέρα είναι η ψύξη γρήγορα, ομοιόμορφη θερμοκρασία μέσα στο κουτί, παγωμένο χώρο δεν θα παγώσει, ειδικά για τα κατεψυγμένα τρόφιμα, το μειονέκτημα της δομής του είναι περίπλοκη,μεγάλη κατανάλωση ενέργειας·

Το ντουλάπι με άμεση ψύξη έχει το πλεονέκτημα της απλής δομής, της κατανάλωσης ενέργειας, το μειονέκτημα της αργής ψύξης, η θερμοκρασία του κουτιού ντουλάπις δεν είναι ομοιόμορφη, ο κατεψυγμένος χώρος έχει στρώμα πάγου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.  1

Δεύτερον, προσεκτική μελέτη, να είστε προσεκτικοί με την πλαστογραφία

Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τολμηρά αγοράσετε τα προϊόντα των μεγάλων εμπορικών σημάτων, έχει το σήμα εξοικονόμησης ενέργειας ή με την ενεργειακή εξοικονόμηση ετικέτα είναι καλύτερα,Αλλά να είστε προσεκτικοί με μη φιλικό προς το περιβάλλον ντελί ντουλάπι ψεύτικη προστασία του περιβάλλοντος ντελί ντουλάπι, μη εξοικονόμηση ενέργειας ντελί ντελί ντελί ψεύτικο εξοικονόμηση ενέργειας ντελί ντελί ντελί ντελί ντελί δεν έχει λάβει την πιστοποίηση 3C είναι επίσης στην αγορά για να πουλήσει και ούτω καθεξής για να εξαπατήσει τους καταναλωτές.Αυτό βασίζεται στις δικές σας πραγματικές ανάγκες για να επιλέξετε το μέγεθος του ντελί ντουλάπι λογικά.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.  2

Υπηρεσία μαγειρέματος: τυποποιημένο υλικό ψύξης με αέρα, πολυτελές υλικό, υλικό τύπου Τ, μπροστινό κάλυμμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.  3

Επιλογή εξατμιστή ψυγείου μαγειρεμένων τροφίμων, υψηλής θερμοκρασίας μαγειρεμένα τρόφιμα ντουλάπι για να επιλέξετε το ψυγείο για τον εξατμιστή, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ταχύτητα ψύξης,αλλά εύκολο να προκαλέσει απώλεια υγρασίας των προϊόντων ψυκτικής αποθήκευσης- μέση και χαμηλή θερμοκρασία μαγειρεμένα τρόφιμα ψυγείο επιλογή από αδιάβροχο ατμιστήρα σωλήνα χάλυβα με βάση το σωλήνα, το οποίο χαρακτηρίζεται από μια καλή επίδραση του θερμοστάτη και μπορεί να είναι ψυγείο κατά την κατάλληλη στιγμή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Η επιλογή του ντουλαπιού πρέπει να δίνεται προσοχή στις λεπτομέρειες.  4

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-40558652-butchery-equipment-meat-display-cooler-r404a-deli-refrigerated-showcase.html

 

Εμφάνιση Deli από το Green&Health

1Το ντουλάπι είναι υγιεινό, καθαρό και εύκολο στο καθαρισμό.

2Για να εξασφαλιστεί η συνολική αναλογία κατανάλωσης ενέργειας του προϊόντος, η ταχύτητα του ανέμου και ο όγκος του αέρας του ντουλάπι πρέπει να είναι πιο ομοιόμορφα.Ένα στρώμα μόνωσης 40MM αποτρέπει επίσης την απώλεια του κρύου και ενισχύει την ικανότητα ψύξης.

3- Μείωση θορύβου στα 45 dB.

 

4Το προϊόν παρουσιάζει εξαιρετικά αποτελέσματα χάρη στον νέο φωτισμό LED, μια οθόνη λευκού φωτός 6500K και έναν χώρο χωρίς νεκρές γωνίες.

5Η συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση μαγειρεμένων τροφίμων, προϊόντων κρέατος, πιάτων τροφίμων και άλλων τροφίμων σε σούπερ μάρκετ, αγορές και φαρμακεία.

 

Πράσινη & ΥγείαΗ εταιρεία μας ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.

www.commercialdisplayfreezer.com Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.