Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;

2023-07-28

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;

Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;

Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος; Πολλοί πελάτες ποιοι αγοράζουν τα ψυγεία σκέφτονται έτσι, κατόπιν το γεγονός είναι ότι αυτό συμβαίνει;

 

Σίγουρη απάντηση για να σας πει, φυσικά, την περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος. Αλλά για να καθιερώσει: για να καλύψει τις λειτουργικές απαιτήσεις συγχρόνως, η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;  0

Μεγάλη περιεκτικότητα ψυκτήρων επίδειξης παγωτού Green&Health, δυναμικό σύστημα αερόψυξης

το https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43300-ice-cream-display-freezer

 

Καταρχάς, ένας χαμηλής ισχύος ψυκτήρας, η δύναμη είναι μικρός, κατόπιν η ταχύτητα ψύξης θα μειωθεί, διαφορετικά δεν θα ανταποκριθεί στα πρότυπα της χαμηλής ισχύος κατανάλωσης. Η γενική ψύξη είναι ισχυρή, είναι γρήγορα υψηλής ισχύος συμπιεστής για να ικανοποιήσει αυτούς τους όρους. Η τόσο χαμηλής ισχύος κατανάλωση και η ισχυρή ψύξη είναι μια σύγκρουση.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;  1

 

Και ο ψυκτήρας πρέπει να φθάσει σε μια θερμοκρασία κάτω από 0 βαθμούς, εάν δεν υπάρχει κανένας υψηλής ισχύος συμπιεστής είναι πολύ δύσκολος να πραγματοποιήσει. Εάν πρέπει να καταψύξουμε ή να παγώσουμε τα τρόφιμα, απαιτείται για να εισαγάγει γρήγορα το περιβάλλον χαμηλής θερμοκρασίας, εάν χάριν της μικρής κατανάλωσης ενέργειας, κατόπιν έχει επιπτώσεις στην ποιότητα των τροφίμων, και έπειτα η απώλεια δεν αξίζει τον κόπο.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;  2

 

Η βασική λειτουργία του ψυκτήρα είναι να παραταθεί ο χρόνος αποθήκευσης των τροφίμων. Ένας καλός ψυκτήρας πρέπει να είναι εξοικονόμηση ενέργειας και η κρύα αποθήκευση συνυπάρχει. Έτσι, πρέπει να δώσουμε περισσότερη προσοχή στην επίδραση ψύξης απαιτώντας τη μικρή κατανάλωση ενέργειας. Δεν μπορείτε να επηρεάσετε την επίδραση ψύξης για να σώσετε την ενέργεια.

 

Έτσι όταν επιλέγετε έναν ψυκτήρα, πρέπει να εστιάσετε στην ενέργεια - η επίδραση αποταμίευσης και ψύξης μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επαγγελματικών ψυκτήρων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Το ψυγείο δεν είναι η περισσότερη εξοικονόμηση ενέργειας ο καλύτερος;  3

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-12429725-curved-sliding-door-ice-cream-display-freezer-red-green-black-color.html

 

Ψυκτήρας επίδειξης παγωτού από Green&Health

1) Εισαγόμενος διάσημος συμπιεστής, ακριβής ψύξη.

2) Γρήγορα δροσίζοντας χαρακτηριστικά γνωρίσματα

3) Ο ψηφιακός ελεγκτής θερμοκρασίας εξασφαλίζει τον καλύτερους έλεγχο θερμοκρασίας και την ενέργεια αποταμίευσης

4) Πλήρως ροή αέρα, καλύτερη επίδραση ψύξης καμία ρύπανση

5) Η πόρτα γυαλιού είναι τρία στρώματα κοίλη με τη θερμάστρα καμία υδρονέφωση στον υγρό καιρό, με το πλαίσιο κραμάτων αργιλίου

 

Η επιχείρηση Green&Health έχει συμμετεχθεί στον εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερο από δέκα έτη. Είμαστε επαγγελματικός κατασκευαστής που μπορεί να παρέχει την προσαρμοσμένη υπηρεσία, έτσι ώστε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιό προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιό ικανοποιητικά προϊόντα.

το https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.