Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες

2023-09-29

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες

Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες

  • Το ψυγείο ψύξη αποτέλεσμα της καλής και κακής απόφασης της ποιότητας της διατήρησης των τροφίμων, η καλή ποιότητα ψυγείο μπορεί να μας παρέχει φρέσκα τρόφιμα για την προστασία της σωματικής ασφάλειας των ανθρώπων,Η κακή ποιότητα του ψυγείου συχνά οδηγεί στην ημερομηνία λήξης των τροφίμων.Η ατμόσφαιρα του ψυγείου, που προκαλεί τροφική δηλητηρίαση και άλλες δυσμενείς καταστάσεις, πρέπει να αντιμετωπιστεί το συντομότερο δυνατό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες  0

Υλικά θερμοκηπίου Green&Health: πολυουρεθάνιο και φύλλα μετάλλου.

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43309-cold-storage-room (Προμηθευτής-43309-κρύο-απόθεμα)

  • Πρώτα απ' όλα, ας αναλύσουμε την επίδραση ψύξης του ψυγείου από αρκετούς σημαντικούς παράγοντες:

Πρώτον, αν η παροχή ενέργειας είναι φυσιολογική: γενικά αυτό το είδος του προβλήματος, ο πρώτος έλεγχος είναι η σύνδεση της παροχής ενέργειας, αν υπάρχει πρόβλημα, δεν έχει σημασία τι ηλεκτρικές συσκευές,Ο πρώτος που θα ελέγξει το πρόβλημα, για να χρησιμοποιήσετε ένα επαγγελματικό ηλεκτρικό εργαλείο πένας για να ελέγξετε, μην χρησιμοποιείτε γυμνά χέρια.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες  1

  • Δεύτερον, εάν ο συμπιεστής λειτουργεί σωστά: ο συμπιεστής σε κανονική λειτουργία θα είναι ένας μικρός ήχος δονήσεων κινητήρα.ή να φτιάξει αυτό το σωλήνα βίδες χαλαρά, με αποτέλεσμα το σωλήνα υψηλής πίεσης να μην εξαντλείται, το σωλήνα χαμηλής πίεσης να μην αναρροφάται, έτσι ο συμπιεστής λειτουργεί, αλλά δεν υπάρχει ψύξη.
  • Τρίτον, αν το ψυκτικό έχει εξαντληθεί: μπορείτε να αφήσετε το ψυγείο να λειτουργεί για 3-5 λεπτά, να κόψετε την παροχή ρεύματος, να ακούσετε να δείτε αν υπάρχει ήχος ροής νερού.Σημαίνει ότι το ψυκτικό στο σύστημα ψύξης έχει τελειώσει ή έχει διαρροήΕίναι επίσης πιθανό ο συμπιεστής να έχει χάσει την ικανότητά του να λειτουργεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες  2

  • Τέταρτον, ο τριχοειδής σωλήνας του ψυγείου είναι μπλοκαρισμένος: ο φραγμός του τριχοειδούς σωλήνα του ψυγείου θα προκαλέσει το ψυκτικό δεν μπορεί να εισέλθει στον εξατμιστήρα για να απορροφήσει τη θερμότητα για να διαδραματίσει ρόλο στο αποτέλεσμα,με αποτέλεσμα η θερμοκρασία του ψυγείου να παραμένει υψηλή. Εάν η κατάψυξη ανήκει στον τύπο κρύο δεν ψύξει το σφάλμα, μπορείτε να ελέγξετε εάν ο ανεμιστήρας της κατάψυξης είναι κανονική λειτουργία: ανοίξτε την πόρτα κατάψυξη κατάψυξη,Κρατήστε κάτω την άκρη του κουμπιού για να δείτε αν ο ανεμιστήρας λειτουργείΑν ο ανεμιστήρας δεν λειτουργεί, το ψυγείο δεν θα κρυώσει.

Εάν διαπιστώσουμε μέσω των παραπάνω μεθόδων ή δεν μπορεί να επισκευάσει το αποτέλεσμα ψύξης του ψυγείου, μπορείτε να αναζητήσετε μόνο επαγγελματικό προσωπικό μετά την πώληση για να παρέχει υπηρεσίες,Αν βρείτε την ανάγκη να επιστρέψετε στο εργοστάσιο για να διορθώσετε την κατάσταση, για τα τρόφιμα που είναι αποθηκευμένα στο ψυγείο μέσα πρέπει να μεταφερθεί.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Επίδραση ψύξης του ψυγείου από διάφορους σημαντικούς παράγοντες  3

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/sale-12761708-προσαρμοσμένο μέγεθος ψυγείο για αποθήκευση τροφίμων δυναμική ψύξη

Ψυχρό αποθηκευτικό δωμάτιοαπό το Green&Health
(1) Διπλής όψης χρωματικές πλάκες χάλυβα,Τα υλικά του σώματος αποθήκευσης είναι διπλής όψης ανοξείδωτοι χάλυβες και διπλής όψης ανάγλυφα πλακάκια αλουμινίου, ώστε να έχουν καλή θερμομόνωση και υψηλές επιδόσεις διατήρησης των watts..

(2) Οι εξαιρετικές μονάδες συμπίεσης ψύξης της μάρκας διαθέτουν υψηλή απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας, υψηλή αξιοπιστία.

(3) Η αποθήκευση χρησιμοποιεί έναν εξαιρετικά αποδοτικό εναλλάκτη θερμότητας τύπου πλάκας αλουμινίου, ο οποίος έχει σχετικά υψηλό ρυθμό ανταλλαγής θερμότητας.

(4) Ο πλήρως αυτόματος έξυπνος ηλεκτρονικός ελεγκτής διαθέτει λειτουργίες όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας, ο έλεγχος της θερμοκρασίας και η αυτόματη αποψίλωση των δασών.

(5) Και έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά, όπως πολλαπλές προστασίες, υπερθέρμανση, υπερφόρτωση, ακολουθία φάσεων, υψηλές-χαμηλές πιέσεις.

(6) Το μέγεθος της ψυκτικής αποθήκευσης μπορεί να προσαρμοστεί.

 

Η εταιρεία Green&Health ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.