Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη

2023-07-31

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη

Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη

1, σχετικά με τον χειρισμό του καταψύκτη, εάν η κλίση είναι μεγαλύτερη από 45°, πρέπει να είναι στατική για περισσότερες από 2 ώρες πριν ξεκινήσετε.Δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί καμία κλίση μετά από 30 λεπτά στατικής λειτουργίας, η θέση του καταψύκτη πρέπει να βρίσκεται σε καλά αεριζόμενο μέρος, μακριά από τον τοίχο τουλάχιστον 10 εκατοστά μακριά, έτσι ώστε το αποτέλεσμα απαγωγής θερμότητας να είναι καλύτερο, για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής του η κατάψυξη.Αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως, η κατάψυξη πρέπει να τοποθετηθεί επίπεδη.Ωστόσο, προσπαθήστε να αποφύγετε τους καταψύκτες με κλίση μεγαλύτερη από 45°

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη  0

Green&Health Chest Deep Freezer Plug-and-Play σχέδιο

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43312-chest-deep-freezer

 

2, στην κατάψυξη αποθήκευση τροφίμων, καταψύκτη στην αποθήκευση των τροφίμων πριν, πρέπει να τρέξει άδειο για ένα χρονικό διάστημα, όπως η θερμοκρασία στο εσωτερικό του καταψύκτη μειώνεται, και στη συνέχεια να τεθεί στα τρόφιμα, η αποθήκευση των τροφίμων δεν πρέπει να πάρα πολύ, προσπαθήστε να αποφύγετε τη λειτουργία του ηλεκτρικού καταψύκτη για μεγάλο χρονικό διάστημα με πλήρες φορτίο.Και μην το γεμίζετε εφάπαξ, όπως ο δίπορτος καταψύκτης συνιστάται να τοποθετείται σε 4-5 φορές, τοποθετούνται ποτά από πάνω προς τα κάτω.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη  1

3, σχετικά με το θέμα της ασφάλειας ισχύος, οι καταψύκτες να χρησιμοποιούν μια ειδική πρίζα τριών οπών, ξεχωριστή καλωδίωση για να εγκαταστήσετε ένα καλώδιο γείωσης.Ρυθμίστε το καλώδιο γείωσης, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους σωλήνες νερού και αερίου για να κάνετε καλώδιο γείωσης, για να μην αναφέρουμε τις τηλεφωνικές γραμμές και τα αλεξικέραυνα.και ελέγξτε εάν η τάση τροφοδοσίας πληροί τις απαιτήσεις.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Σημειώσεις για την πρώτη χρήση του καταψύκτη  2

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-38137064-sliding-door-r134a-island-freezer-refrigerator-counter-display-case.html

 

 

 

Καταψύκτης νησί από την Green&Health

1. Ο καταψύκτης νησί έχει συμπαγή δομή, λείες γραμμές και πολυτελή εμφάνιση.

2. Είναι χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας σε σύγκριση με τον παραδοσιακό καταψύκτη ανοιχτού νησιού με ψύξη αέρα.

3. Σχεδιασμός Plug-and-Play, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος χρειάζεται μόνο να παρέχει ισχύ.

4. Η νησιώτικη κατάψυξη συνδυασμών ποικιλίας μπορεί να επιλεγεί με ευελιξία, οι ιδιοκτήτες καταστημάτων την χρησιμοποιούν σε ευέλικτη αναλογία ανάλογα με τον χώρο.

5. Στάνταρ σταθερό με ρυθμιζόμενο πλαστικό καλάθι, μπορεί να ρυθμιστεί αριστερά και δεξιά, σχεδιάζοντας προαιρετικά τον αποθηκευτικό χώρο.

6. Συνολικός αφρός με κυκλοπεντάνιο, υψηλή αντοχή, υψηλή πυκνότητα, ασφαλής, εξοικονόμηση ενέργειας και όμορφος.

7. Ο καταψύκτης νησί έχει σχέδιο ευρείας κλιματικής ζώνης (ST), ευρύ πεδίο εφαρμογής.

 

Η εταιρεία Green&Health δραστηριοποιείται στον εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής που μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.