Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;

2023-08-29

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;

Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;

Η ψυχρή αποθήκευση είναι μια συσκευή που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα αντικείμενα σε συγκεκριμένες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας.Η επεξεργασία αερισμού είναι πολύ σημαντική όταν χρησιμοποιείτε ψυχρή αποθήκευση.Ο κύριος σκοπός του αερισμού είναι να διατηρεί φρέσκο ​​και στεγνό τον αέρα που εισέρχεται στην ψυκτική αποθήκη.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;  0

Green&Health Back Load Display Ψυγείο / Καταψύκτης

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/sale-11647436-refrigerated-glass-door-display-chiller-walk-in-refrigerator-cold-room.html

 

1. Πρέπει να είναι σαφές ότι πρέπει να κυκλοφορεί και ο αέρας στο εσωτερικό της ψυκτικής αποθήκευσης.Ο αερισμός μπορεί να διαχέει την υγρασία, τα βακτήρια και τα αέρια που απορροφούν τις μπαγιάτικες, μυρωδιές μυρωδιές που αποθηκεύονται σε ψυχρή αποθήκευση.Μερικές φορές, ο σωστός αερισμός μπορεί επίσης να κάνει τον εξοπλισμό ψύξης να λειτουργεί καλύτερα.Επομένως, ο σκοπός του αερισμού στην ψυκτική αποθήκευση είναι να αφήνει τον αέρα να ρέει και να απομακρύνει την υπερβολική υγρασία και γεύση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;  1

2, ο προσιτός χώρος μέσα στην ψυκτική αποθήκευση πρέπει να περιορίζεται σε περισσότερα από είκοσι πέντε τετραγωνικά μέτρα, γεγονός που μπορεί να κάνει τον αερισμό πιο αποτελεσματικό.Φρέσκος αέρας στην ψυκτική αποθήκευση πρέπει να προστίθεται τακτικά και ταυτόχρονα να διασφαλίζεται η ποιότητα των αποθηκευμένων αγαθών αφαιρώντας την υπερβολική υγρασία.Για την ψυχρή αποθήκευση του εξαερισμού θα πρέπει να διασφαλίζεται ότι ο φρέσκος αέρας για να ενταχθεί ταυτόχρονα, δεν επηρεάζει το αποτέλεσμα ψύξης της αρχής της σωστής λειτουργίας του ψυκτικού εξοπλισμού για να διασφαλιστεί ότι η θερμοκρασία συνεχίζει να σταθεροποιείται, μειώνει τις οικονομικές απώλειες που προκαλούνται από την αύξηση της θερμοκρασίας του αέρα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;  2

3, ο σωστός εξαερισμός μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της απόδοσης του εξοπλισμού ψύξης.Ο ψυκτικός εξοπλισμός της ψυκτικής αποθήκευσης θα παράγει θερμότητα.Χωρίς τον κατάλληλο εξαερισμό, η θερμότητα θα συσσωρευτεί στο εσωτερικό, οδηγώντας σε μείωση της απόδοσης του εξοπλισμού.Επομένως, ο τακτικός έλεγχος του εξοπλισμού ψύξης καθώς και το άνοιγμα του συστήματος εξαερισμού μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της απόδοσης του εξοπλισμού, στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας και στην εξοικονόμηση οικονομικού κόστους.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;  3

4, θυμηθείτε να καθαρίσετε την ψυχρή αποθήκευση για να εξασφαλίσετε την αποτελεσματικότητα του εξαερισμού.Φροντίστε να διατηρείτε το εσωτερικό της ψυκτικής αποθήκευσης και του εξοπλισμού καθαρό και την έγκαιρη αντικατάσταση των φίλτρων για να διασφαλίσετε ότι η επίδραση αερισμού στην ψυκτική αποθήκευση είναι εγγυημένη.Ο τακτικός καθαρισμός και η απολύμανση επιφανειών, τοίχων και δαπέδων μπορεί να μειώσει την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων.Τα αντικείμενα που είναι κρεμασμένα ή αποθηκευμένα θα πρέπει να καθαρίζονται τακτικά για να αποφευχθεί η συσσώρευση υπερβολικής σκόνης ή σκουπιδιών.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;  4

Ο τακτικός αερισμός είναι πολύ σημαντικός σε μια εγκατάσταση ψύξης.Ο σωστός αερισμός διατηρεί τα αποθηκευμένα προϊόντα φρέσκα και στεγνά, καθώς και αυξάνει αποτελεσματικά την απόδοση του ψυκτικού εξοπλισμού.Εάν ο εξοπλισμός ελέγχεται και καθαρίζεται τακτικά, μπορούμε να παρατείνουμε τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού και να βελτιώσουμε την απόδοση του εξοπλισμού για να μεγιστοποιήσουμε το οικονομικό κόστος.Ως εκ τούτου, η ψυκτική αποθήκευση θα πρέπει να αερίζεται τακτικά κατά τη διαδικασία χρήσης για να διασφαλίζεται ότι τα αποθηκευμένα προϊόντα είναι φρέσκα και στεγνά, για να διασφαλίζεται η επίδραση του ψυκτικού εξοπλισμού και να εξοικονομείται οικονομικό κόστος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να αερίσετε ένα ψυγείο μετά την εγκατάσταση;  5

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/sale-12149663-glass-display-walk-in-chiller-with-ce-certification-for-hypermarket.html

 

Back Load Display Ψυγείο / Καταψύκτης από την Green&Health

* Υλικό πυρήνα: Πολυουρεθάνη (PU) πυκνότητα 43kg/m3 ή μεγαλύτερη

* Υλικό επιφάνειας: Έγχρωμος χάλυβας, γαλβανισμένος χάλυβας, ανάγλυφο αλουμίνιο, ανοξείδωτος χάλυβας

* Τύπος πόρτας: Κούνια (μισοθαμμένη, πλήρως θαμμένη πόρτα), χειροκίνητη συρόμενη πόρτα, αυτόματη συρόμενη πόρτα, κρουστική πόρτα, τυλιγμένη πόρτα κ.λπ.

* Πάχος πάνελ: Το πάχος μπορεί να είναι 50 mm, 75 mm, 100 mm, 120 mm, 150 mm, 200 mm, σύμφωνα με τη διαφορετική θερμοκρασία εργασίας και την εξωτερική κατάσταση της θερμοκρασίας περιβάλλοντος.

* Φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό R404a.Η χωρητικότητα μπορεί να είναι μικρή έως 10 κυβικά μέτρα, μεγάλη έως 20 κυβικά μέτρα.

* Η θερμοκρασία μπορεί να είναι 0 έως 10 °C για αποθήκευση σε ψύξη ή -20 °C για αποθήκευση σε κατάψυξη.

* Η οθόνη και η αποθήκευση μπορούν επίσης να καλύψουν τις ανάγκες σας

Η εταιρεία Green&Health δραστηριοποιείται στον εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Είμαστε ένας επαγγελματίας κατασκευαστής που μπορεί να παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.