Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;

2023-11-14

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;

Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;

 

Τα ντουλάπια φρέσκιας διατήρησης χρησιμοποιούνται από τα σούπερ μάρκετ για την ψύξη μιας ευρείας ποικιλίας προϊόντων, τα οποία μπορούν κάπως να αυξήσουν την κερδοφορία.ένα ψυγείο διατήρησης σε σούπερ μάρκετ έχει ένα ορισμένο αριθμό ετών που απομένουν στη διάρκεια ζωής τουΓενικά, ένας υψηλής ποιότητας ψυκτικός μηχανισμός διατήρησης οθονών σε σούπερ μάρκετ έχει διάρκεια ζωής περίπου τριών έως πέντε ετών.Η τακτική συντήρηση διαδραματίζει ρόλο στον καθορισμό της διάρκειας ζωής ενός ψυγείου διατήρησης στο σούπερ μάρκετΗ ωριμότητα της οθόνης μπορεί να αυξηθεί με πιο προσεκτική συντήρηση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;  0

Πληροφορίες για τον ανοιχτό ψυγείο πολυπέδων Κάντε κλικ εδώ:

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-2160363-right-angle-commercial-open-front-multi-deck-display-chiller-remote-system.html Η συσκευή που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ψυκτικών για εμπορικές χρήσεις

 

 

Έτσι, πώς να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της διατήρησης του σούπερ μάρκετ ντουλάπι. Τι πρέπει να κάνετε; Εδώ είναι μερικές μέθοδοι συντήρησης:

 

  • Μετά την άφιξη της νέας βιτρίνας του σούπερ μάρκετ, ανοίξτε το κουτί και στη συνέχεια ελέγξτε τα τυχαία αξεσουάρ στο ντουλάπι.Ελέγξτε το ψυγείο εμφάνισης διατήρησης του σούπερ μάρκετ σύμφωνα με τον κατάλογο συσκευασίας του εργοστασίου, εάν τα εξαρτήματα εκτός από το ντουλάπι είναι πλήρη και εάν κάποιο εξαρτήμα έχει παραλειφθεί κατά τη διαδικασία συσκευασίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;  1

  • Βεβαιωθείτε ότι η βιτρίνα του παντοπωλείου είναι κλειστή από την πηγή ρεύματος για τουλάχιστον τριάντα λεπτά ή μια ώρα.

 

  • Αφού χρησιμοποιήσετε το ψυγείο του σούπερ μάρκετ για λίγο, καθαρίστε το με ένα μαλακό πανί ή σφουγγάρι βουτηγμένο σε νερό ή σαπούνι (ποτέ μην χρησιμοποιείτε ουδέτερο, καυστικό διάλυμα καθαρισμού).σκουπίστε το καθαρά με μια ξηρή πετσέταΗ απόφαση σχετικά με το χρονικό διάστημα θα πρέπει να βασίζεται στο πόσο συχνά χρησιμοποιείται το γυάλινο ψυγείο του σούπερ μάρκετ.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς μπορεί να αυξηθεί η διάρκεια ζωής του ψυγείου του σούπερ μάρκετ;  2

Ψυγείο με πολλαπλές γυάλινες πόρτες για την προβολή ποτών

Πληροφορίες για το προϊόν κάντε κλικ εδώ:https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-36572217-oem-upright-beverage-chiller-supermarket-display-drink-showcase.html

 

  • Είναι σημαντικό να προσέχετε την ηλεκτρική γραμμή του ψυγείου του καταστήματος, να χρησιμοποιείτε ξεχωριστή, καθορισμένη πρίζα και ένα αξιόπιστο, ασφαλές καλώδιο γείωσης.

 

  • Πριν από την εγκατάσταση του ψυγείου του σούπερ μάρκετ, οι έμποροι πρέπει να βεβαιωθούν ότι η παροχή ενέργειας συμμορφώνεται με τα πρότυπα 220V/50 HZ.πρέπει να εγκατασταθεί αυτόματος ρυθμιστής με ισχύ άνω των 1000 W, εάν η τάση υπερβαίνει το σχετικό πρότυπο.

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.