Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη

2023-09-29

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη

Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη

Με τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των ανθρώπων, οι άνθρωποι δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στα τρόφιμα, όχι τα φρέσκα τρόφιμα γενικά δεν πηγαίνουν για να αγοράσουν τρόφιμα, είτε μεταφέρονται και αποθηκεύονται σε ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα,Έτσι, η εμφάνιση της ψυχρής αλυσίδας των μεταφορών καθώς και των εμπορικών ψυγείων. Τα τρόφιμα σε χαμηλές θερμοκρασίες μπορούν να διατηρηθούν καλά, οι άνθρωποι θα είναι σε θέση να τρώνε φρέσκα τρόφιμα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η κατάψυξη θα εμφανιστεί μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τη χρήση φαινόμενο πάγου,το γενικό στρώμα πάγου φτάνει το πάχος των 5 mm όταν πρέπει να το αντιμετωπίσουμε.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη  0

1, το πρώτο εμπορικό ψυγείο θερμοστάτη κουμπί περιστροφής στο "κρυότερο" κιβώτιο, αφήστε το εμπορικό ψυγείο να λειτουργήσει για περίπου 20 λεπτά, έτσι ώστε το εμπορικό ψυγείο τρόφιμα έχει χαμηλότερη θερμοκρασία,Το κουτί με τα τρόφιμα έξω, και μετά αποσυνδέστε το καλώδιο ισχύος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη  1

Πράσινο & Υγεία ψυγείο ψυγείο -22 ~ -18 βαθμούς Κελσίου.

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/supplier-43299-commercial-display-freezer (Προμηθευτής-43299-εμπορικό-εμφάνιση-ψυγείο)

 

2, με κάποια από τις καλύτερες επιδόσεις μεταφοράς θερμότητας της συσκευής που φορτίζεται με βραστό νερό, όπως ένα μεταλλικό κουτί με φαγητό, θα εγχυθεί στο βραστό νερό που τοποθετείται στο ντουλάπι,περιμένετε περίπου 30 λεπτά για να αντικαταστήσετε το βραστό νερόΣτη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια καθαρή ξηρή πετσέτα για να σκουπίσει τα λεκέδες του νερού γύρω από αυτό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη  2

3, για κάποιες από τις πιο δύσκολες θέσεις παγετού μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ζεστές πετσέτες για χειροκίνητη θεραπεία, μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα στεγνωτήριο μαλλιών, αλλά δεν συνιστάται να χρησιμοποιήσετε ένα στεγνωτήριο μαλλιών,επειδή ο έλεγχος της θερμοκρασίας του στεγνωτήρα μαλλιών δεν είναι καλός, όταν η θερμοκρασία είναι πολύ υψηλή, είναι εύκολο να προκαλέσει παραμόρφωση στο εσωτερικό του ψυγείου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη  3

4"Το παγωμένο μπλοκ στον τοίχο του ψυγείου αρχίζει να πέφτει ολόκληρο, και το φτυάρι φελλού αφαιρεί απαλά το υπόλοιπο πάγο, και τέλος, σκουπίζει τα πάντα με μια καθαρή πετσέτα.Εκτός από την τεχνητή απόψυξη, μπορούν επίσης να καθαριστούν οι εμπορικοί κατάψυκτες, γεγονός που συμβάλλει στην παράταση της ζωής και της υγείας των εμπορικών καταψύκτων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη  4

Το ψυγείο παγετός θα κάνει την θερμοκρασία στο ντουλάπι δεν μπορεί να πέσει, μειώνοντας σημαντικά το πλεονέκτημα απόδοσης ψύξης του ψυγείου, αυξήσει την κατανάλωση ενέργειας,με αποτέλεσμα ο χρόνος λειτουργίας του συμπιεστή να συνεχίζει να είναι μεγαλύτεροςΈτσι, όταν η κατάσταση των παγετώνων είναι πιο σοβαρή, πρέπει να αντιμετωπιστεί εγκαίρως.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Εμπορική επεξεργασία παγετώνων κατά ψύξη  5

https://www.maoyt.com/test/commercialdisplayfreezer.com/sale-40549113-444l-hypermarket-free-standing-free-freezer-display-refrigerator-showcase.html Η διαφορά μεταξύ των διαφόρων ειδών ψυγείου και ψυγείου είναι η εξής:

Ψυγείο από την Green&Health

 

1Υψηλής απόδοσης αμερικανική μάρκα Copeland συμπιεστή με ψυκτικό R404α.

250 χιλιοστών πολυουρεθάνιο μόνωση.

3- Καθαρό κατεψυγμένο σωλήνα χαλκού και εξατμιστήρα.

4Τριπλή θέρμανση με γυάλινη πόρτα χωρίς ομίχλη.

5Αυτοκλείσιμη πόρτα, εξοικονομεί πολλή ενέργεια.

6Πρώτης κατηγορίας ανεμιστήρας, 2000 κύκλους ανά λεπτό, αποδοτικός στην απόδοση του θερμαινόμενου αέρα και του ψυχρού αέρα στον συμπυκνωτή και στον εξατμιστήρα

7- Ειδικός μετασχηματιστής σχεδιασμού, μπορεί να χωρέσει στην Ισπανία τάση & συχνότητα.

8Η θερμοκρασία είναι -22-18 βαθμοί.

9Περιβάλλεται από διπλό μονωτικό γυαλί, διατηρεί διαφανές οπτικό αποτέλεσμα.

 

Η εταιρεία Green&Health ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.