Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Αγοράστε φρέσκο κρέας
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Αγοράστε φρέσκο κρέας

2023-12-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Αγοράστε φρέσκο κρέας

Η αγορά του ντουλαπιού φρέσκου κρέατος πρέπει να δώσει προσοχή σε διάφορους δείκτες απόδοσης

1. Φρέσκο κρέας ντουλάπι εξωτερική ανάθεση σχεδιασμού: Κατά την αγορά, το πρώτο πράγμα που θέλουμε είναι η εμφάνιση, ειδικά στο σούπερ μάρκετ,Η εμφάνιση του πολυτελούς και όμορφου φρέσκου κρέατος είναι φυσικά πιο ευνοημένη από τους πελάτες, αλλά θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή στην ποιότητα του, φυσικά, ελπίζουμε να το χρησιμοποιήσουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε η ποιότητα είναι πολύ σημαντικός δείκτης απόδοσης.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αγοράστε φρέσκο κρέας  0

Φρέσκο ψυγείο με φρέσκο κρέας

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-4167858-meat-display-freezer (Προμηθευτής-4167858-υπολογισμός κρέατος)

 

2Τα ψυγεία φρέσκου κρέατος υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούν συχνά προφίλ υψηλής ποιότητας, χωρίς παραμόρφωση και διάβρωση, ανθεκτικά και μπορούν να αντέξουν τη δοκιμή του χρόνου, των περιβαλλοντικών παραγόντων,Η βιομηχανία έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί φθοριούχα προϊόντα., ο δείκτης ενεργειακής απόδοσης του προϊόντος, ο βαθμός φθορίωσης, ο βαθμός θορύβου είναι όλοι νέοι δείκτες για τους καταναλωτές να εξετάζουν τα ψυγεία νωπού κρέατος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αγοράστε φρέσκο κρέας  1

3Η απόδοση ψύξης του ψυγείου νωπού κρέατος: αυτό αντανακλάται κυρίως στην θερμοκρασία ψύξης και την ταχύτητα ψύξης,η θερμοκρασία λειτουργίας κάθετου καταψύκτη υψηλής ποιότητας νωπού κρέατος διαφοροποιείται από την κατάλληλη θερμοκρασία για την αποθήκευση ή τη διατήρηση των τροφίμων, και η χρήση του σχεδιασμού θερμοκρασίας βήματος, το σύστημα ασφαλείας διαχωρισμού μπορεί να διασφαλίσει ότι ο χυμός που περιέχεται στα τρόφιμα δεν είναι χαμηλότερος από το σημείο κατάψυξης και να διατηρήσει τη φρέσκια κατάσταση του.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αγοράστε φρέσκο κρέας  2

4- Υψηλής ποιότητας ψυγείο νωπού κρέατος Η θερμοκρασία του ψυγείου είναι περίπου -2 βαθμοί,υψηλής ποιότητας ψυγείο νωπού κρέατος, επίσης με τη χρήση ειδικού σχήματος σωλήνα εξάτμισης και τη συμμόρφωση με την κατάλληλη χωρητικότητα ψύξης της μονάδας, ώστε να εξασφαλίζεται η υγιεινή και η ασφάλεια των αποθηκευμένων τροφίμων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Αγοράστε φρέσκο κρέας  3

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-38040063-customize-supermarket-refrigerated-meat-case-cooler-with-led-lamp.html Η συσκευή θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ψυκτικών.

Εμφάνιση νωπού κρέατος από το Green&Health

1.Αεροψύξη χωρίς παγετό, γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη.

2.Μικρουπολογιστής έξυπνος έλεγχος θερμοκρασίας, απλός και εύκολος στη λειτουργία.

3.LED σωλήνας λαμπτήρα εξοικονόμησης ενέργειας, υψηλή φωτεινότητα, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.

4Τεχνολογία μετατροπής συχνότητας, χαμηλός θόρυβος, εξοικονόμηση ενέργειας σχεδόν 30% κατά την κανονική λειτουργία.

5Εξαιρετικός συμπιεστής: μακρά διάρκεια ζωής, σταθερή απόδοση, χαμηλός θόρυβος, ταχύτερη ψύξη.

6Το εσωτερικό ντουλάπι χρησιμοποιεί ανοξείδωτο χάλυβα, ανθεκτικό στη διάβρωση, εύκολο στο καθαρισμό, αποτρέπει τη μόλυνση των τροφίμων, διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα.

7Μικροπορώδης ομοιόμορφη κατανομή του ανέμου, σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό, τα τρόφιμα δεν είναι εύκολο να στεγνώσουν.

8Η μεγάλη χωρητικότητα του σχεδιασμού, κάνει το κατάστημα περισσότερο φαγητό.

9.Παλυμένο με ατσάλι εσωτερική, υγεία, όμορφη και καθαρή.

 

Πράσινη & ΥγείαΗ εταιρεία μας ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.

www.commercialdisplayfreezer.com Ημερομηνία έναρξης λειτουργίας

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.