Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης

2023-09-30

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης

Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης

  • Η ψυκτική αποθήκευση με γρήγορη κατάψυξη αναφέρεται στην ταχεία κατάψυξη τροφίμων μέσω της ζώνης παραγωγής μέγιστων κρυστάλλων πάγου, όταν η μέση θερμοκρασία φτάνει τους -18 °C και τη μέθοδο της ταχείας κατάψυξης.Τα τρόφιμα κατά τη διαδικασία κατάψυξης θα εμφανίσουν διάφορες αλλαγέςΓενική θερμοκρασία ταχείας κατάψυξης θερμοκρασία αποθήκευσης ψύξης είναι γενικά -15 °C ~ -35 °C.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης  0

  • Αναστέλλουν την αναπνοή, μειώνουν την κατανάλωση οργανικών ουσιών, για να διατηρήσουν την εξαιρετική γεύση και το άρωμα των φρούτων και λαχανικών.διατηρεί τη φρεσκάδα των φρούτων και των λαχανικών- αναστέλλουν την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή παθογόνων βακτηρίων, ελέγχουν την εμφάνιση ορισμένων φυσιολογικών ασθενειών, μειώνουν το ρυθμό σήψης των φρούτων, αναστέλλουν τη δραστηριότητα ορισμένων ενζύμων ωρίμανσης,αναστέλλει την παραγωγή αιθυλενίου, καθυστερεί τη διαδικασία ωρίμανσης και γήρανσης και διατηρεί τη σκληρότητα του καρπού για μεγάλο χρονικό διάστημα, με μακρά διάρκεια ζωής.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης  1

Το ψυγείο Green&Health: -40 ° C ~ + 20 ° C είναι όλα διαθέσιμα

https://www.commercialdisplayfreezer.com/sale-12164838-energy-saving-large-capacity-walk-in-cold-storage-room-for-vegetables-fish.html Το ψυγείο είναι ένα από τα περισσότερα ψυγεία στην Ευρώπη.

 

Τα τρόφιμα ταχείας κατάψυξης έχουν τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

(1) Αποφύγετε τη δημιουργία μεγάλων κρυστάλλων πάγου μεταξύ των κυττάρων

(2) Μειώνει τη βροχόπτωση του νερού του κυττάρου, αποψύχνοντας λιγότερη απώλεια χυμού

(3) Το χρόνο αμοιβαίας επαφής των συγκεντρωμένων διαλυτών στο εσωτερικό του κυτταρικού ιστού και του τροφικού ιστού, των κολοειδών και των διαφόρων συστατικών μειώνεται σημαντικά,η συγκέντρωση της βλάβης μειώνεται στο ελάχιστο.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης  2

(4) Να μειώνονται ταχύτατα τα τρόφιμα σε θερμοκρασία κάτω από τη δραστηριότητα ανάπτυξης μικροβίων, η οποία είναι ευνοϊκή για την αντίσταση της ανάπτυξης μικροοργανισμών και των βιοχημικών αντιδράσεών τους.

(5) Τα τρόφιμα παραμένουν στον εξοπλισμό κατάψυξης για σύντομο χρονικό διάστημα, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση του ποσοστού χρησιμοποίησης του εξοπλισμού και στη συνεχή παραγωγή.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης  3

  • Μετά από κατάλληλη προεπεξεργασία, με διάφορους τρόπους γρήγορης κατάψυξης, συσκευασία και αποθήκευση σε θερμοκρασία -18 °C -20 °C (γενικές απαιτήσεις,διαφορετικές απαιτήσεις τροφίμων, διαφορετική θερμοκρασία) υπό τις συνεκτικές συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας που αποστέλλονται στον τόπο κατανάλωσης των προϊόντων χαμηλής θερμοκρασίας, and its greatest advantage is completely low-temperature to preserve the original quality of the food (so that the internal heat of the food or to support the reduction of various chemical activities of the energy, και ταυτόχρονα θα είναι).Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι ότι η αρχική ποιότητα του τροφίμου διατηρείται σε χαμηλή θερμοκρασία (για να μειωθεί η θερμότητα ή η ενέργεια για να υποστηριχθούν διάφορες χημικές δραστηριότητες στο εσωτερικό του τροφίμου), για να παγώσει μέρος του ελεύθερου νερού στα κύτταρα και να μειώσει την δραστηριότητα του νερού) χωρίς τη χρήση συντηρητικών και πρόσθετων υλών, και ταυτόχρονα,η διατροφική αξία των τροφίμων διατηρείται στο μέγιστοΈχει τα πλεονεκτήματα της νόστιμης, βολικής, υγιεινής, υγιεινής, θρεπτικής και προσιτής κατανάλωσης.και δημιουργώντας πιο αποδοτικά οφέλη) από τα αρχικά τρόφιμα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης  4

  • Γενικά, η ποιότητα των ταχείας κατάψυξης τροφίμων είναι πάντα υψηλότερη από αυτή των αργών κατάψυξης τροφίμων.και ταχείας κατάψυξης μπορεί να αποφύγει τις δυσμενείς επιπτώσεις που προκαλεί η ανάπτυξη κρυστάλλων πάγου στα κατεψυγμένα τρόφιμα κατά τη διαδικασία κατάψυξης και αποθήκευσης, επηρεάζοντας έτσι τη γεύση και τη διατροφική αξία των τροφίμων, και συνεπώς δεν χρειάζεται να προστεθούν συντηρητικά και πρόσθετα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πλεονεκτήματα του ψυγείου ταχείας κατάψυξης  5

https://www.commercialdisplayfreezer.com/supplier-43309-cold-storage-room (Προμηθευτής-43309-κρύο-απόθεμα)

 

Ψυγείο από το Green&Health

1. Το εύρος θερμοκρασιών: -40o C ~ + 20o C είναι όλα διαθέσιμα
2Μέγεθος: ανάλογα με την απαίτηση του πελάτη.
3- Λειτουργίες: Φρέσκος, κατάψυξη, γρήγορη κατάψυξη, πυρόσβεση, ανάλυση εκρήξεων, κλιματισμός είναι όλα διαθέσιμα
4Καλή απόδοση, χαμηλό θόρυβο και υψηλή αξιοπιστία
5Παγκοσμίως γνωστά εξαρτήματα ψύξης μάρκας, εγγυώνται μακρύ κύκλο χρήσης.
6Ο αυτόματος ψηφιακός ελεγκτής υψηλής ακρίβειας είναι εύκολος στη λειτουργία με υψηλή απόδοση...
7Η ρυθμιζόμενη θερμοκρασία εσωτερικού εξοικονομεί μέχρι και 30% ηλεκτρικό ρεύμα.

8.Είναι ανθεκτικό στη φωτιά σύμφωνα με το Β2 της GB 8624-1997.

9Διαφορετικό μέγεθος, διαφορετική θερμοκρασία για τη διατήρηση διαφορετικών αγαθών που διατίθενται για την κατασκευή

10- Φορτίο στο πάτωμα 6KN/m2.


Κατανομή


Θερμοκρασία ψύξης: 0 °C ~ + 10 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης στο ψυγείο: -22 °C ~ 0 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης σε γρήγορη κατάψυξη: -40 °C ~-25 °C
Η σταθερή θερμοκρασία: αίτημα του πελάτη
Αποθήκευση των προϊόντων: αίτημα του πελάτη
Ενότητα συμπύκνωσης: Famous Brand, Copeland
Ατμιστήρας: ψυγείο αέρα.
Πίνακας μόνωσης: PU
Ψυκτικό:R404a

 

Η εταιρεία Green&Health ασχολείται με εμπορικό εξοπλισμό ψύξης για περισσότερα από δέκα χρόνια.Έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιο προσιτή τιμή για να αγοράσετε τα πιο ικανοποιητικά προϊόντα.https://www.commercialdisplayfreezer.com/

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.