Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Ποιοι είναι οι λόγοι της κακής απόδοσης ψύξης των μονάδων ψύξης;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-20-86166280
Επαφή τώρα

Ποιοι είναι οι λόγοι της κακής απόδοσης ψύξης των μονάδων ψύξης;

2024-04-18

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για Ποιοι είναι οι λόγοι της κακής απόδοσης ψύξης των μονάδων ψύξης;

Ποιοι είναι οι λόγοι; για τους φτωχούς ψύξη επιδόσεις του ψυκτικές μονάδες;

 

1. Ψυκτικό διαρροή

∆ Ανάλυση ελαττωμάτων ∆ Μετά από διαρροή ψυκτικού στο σύστημα, η ικανότητα ψύξης είναι ανεπαρκής, οι πιέσεις αναρρόφησης και εξάτμισης είναι χαμηλές,και ο διαλείπουμενος "σιρίζοντας" ήχος της ροής του αέρα μπορεί να ακουστεί στοβαλβίδα επέκτασης, η οποία είναι πολύ μεγαλύτερη από το συνηθισμένο.εξατμιστήραςΕάν η τρύπα της βαλβίδας διεύρυνσης διευρύνεται, η πίεση αναρρόφησης εξακολουθεί να μην αλλάζει σημαντικά.η πίεση ισορροπίας στο σύστημα είναι γενικά χαμηλότερη από την πίεση κορεσμού που αντιστοιχεί στην ίδια θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Αντίθετα, εντοπίστε αμέσως το σημείο διαρροής και επισκευάστε το πριν το γεμίσετε με ψυκτικό.

 

2Υπερβολική γέμιση ψυκτικού μετά τη συντήρηση

Αν η ποσότητα ψυκτικού που έχει γεμίσει το επισκευασμένο ψυκτικό σύστημα υπερβαίνει την χωρητικότητα του συστήματος, το ψυκτικό θα καταλαμβάνει έναν ορισμένο όγκο του συστήματος.συμπυκνωτής, μειώνει την περιοχή διάσπασης θερμότητας και μειώνει την αποδοτικότητα ψύξης.ο εξατμιστής δεν θα παγώσει σωστά, και η ψύξη στην αποθήκη θα είναι αργή.

∙ Λύση ∙ Σύμφωνα με τη διαδικασία λειτουργίας, είναι απαραίτητο να κλείσει για λίγα λεπτά πριν απελευθερωθεί το πλεονάζον ψυκτικό στην βαλβίδα κλεισίματος υψηλής πίεσης.ο εναπομείναντος αέρας στο σύστημα μπορεί επίσης να απελευθερώνεται μαζί.

 

3Υπάρχει αέρας μέσα.το σύστημα ψύξης

Η ατμόσφαιρα στο σύστημα ψύξης θα μειώσει την αποδοτικότητα της ψύξης.Το εμφανές φαινόμενο είναι η αύξηση της πίεσης αναρρόφησης και της πίεσης εξάτμισης (αλλά η πίεση εξάτμισης δεν έχει υπερβεί την ονομαστική τιμή)Η θερμοκρασία από την έξοδο του συμπιεστή προς την είσοδο του συμπυκνωτή αυξάνεται σημαντικά.

 Λύση  Μετά από λίγα λεπτά διακοπής λειτουργίας, ο αέρας μπορεί να απελευθερώνεται συνεχώς από την βαλβίδα κλεισίματος υψηλής πίεσης αρκετές φορές,και κάποιο ψυκτικό μπορεί να γεμίσει κατάλληλα σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση.

 

4. Χαμηλή απόδοση του συμπιεστή

∆ Ανάλυση ελαττωμάτων ∆ Χαμηλή αποτελεσματικότηταΣυμπυκνωτές ψύξηςαναφέρεται στη μείωση του πραγματικού όγκου των καυσαερίων, με αποτέλεσμα μια ανταποκρινόμενη μείωση της χωρητικότητας ψύξης, υπό σταθερές συνθήκες λειτουργίας.Αυτό το φαινόμενο συμβαίνει συχνά σε συμπιεστές που έχουν χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, με μεγάλη φθορά, μεγάλα διαχωριστικά μεταξύ των διαφόρων στοιχείων και μείωση της απόδοσης σφράγισης της βαλβίδας αέρα, με αποτέλεσμα μείωση της πραγματικής εκτόξευσης.

Δείτε αν οι πλάκες των βαλβίδων εξάτμισης υψηλής και χαμηλής πίεσης δεν είναι στενά κλειστές.Ελέγξτε το διαχωρισμό ανάμεσα στο έμβολο και το κύλινδρο

 

5Υπερβολική παγωνιά.στην επιφάνεια του ατμιστήρα

∆ Ανάλυση ελαττωμάτων ∆ Χρήση μακροχρόνιαςΨυχρή αποθήκευσηΟι εξατμιστές πρέπει να αποψυγούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα.Όταν ολόκληρος ο αγωγός είναι τυλιγμένος σε ένα διαφανές στρώμα πάγου, θα επηρεάσει σοβαρά τη μεταφορά θερμότητας, προκαλώντας την θερμοκρασία στο εσωτερικό της αποθήκης να μην πέσει εντός του απαιτούμενου εύρους.

Η λύση είναι να σταματήσετε την απόψυξη, να ανοίξετε την πόρτα της αποθήκης για να επιτρέψετε την κυκλοφορία του αέρα ή να χρησιμοποιήσετεανεμιστήρεςή άλλες συσκευές για την επιτάχυνση της κυκλοφορίας και τη μείωση του χρόνου απόψυξης.

 

6Υπάρχει. Ελαιόλαδο ψυκτικού στο σωλήνα του εξατμιστήρα

Ανάλυση ελαττωμάτων: Κατά τη διάρκεια του κύκλου ψύξης, ένα μέρος του ψυκτικού ελαίου παραμένει στον ατμιστήρα.θα επηρεάσει σοβαρά την επίδραση της μεταφοράς θερμότητας και θα προκαλέσει κακή ψύξη.

Το ψυκτικό έλαιο αφαιρείται από τον εξατμιστήρα, αφαιρείται ο εξατμιστής, καθαρίζεται και στεγνώνεται.μπορεί να συμπιέζεται από την είσοδο του εξατμιστήρα και στη συνέχεια να στεγνώνεται με λάμπα ψεκασμού.

 

7.Το σύστημα ψύξης δεν είναι ομαλό.

∆ Ανάλυση ελαττωμάτων ∆ Λόγω κακοκαθαρισμού του συστήματος ψύξης, μετά από αρκετές περιόδους χρήσης, η βρωμιά συσσωρεύεται σταδιακά στο φίλτρο και ορισμένες τρύπες των ματιών αποκλείονται,που οδηγεί σε μείωση της ροής ψυκτικού και επηρεάζει την επίδραση ψύξηςΗ οθόνη φίλτρου στην βαλβίδα επέκτασης και την πύλη αναρρόφησης του συμπιεστή στο σύστημα δείχνει επίσης ελαφρύ φράγμα.

Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται επίσης για την ανίχνευση της αλυσίδας.

 

8. Αποφραγμός φίλτρων

Ανάλυση ελαττωμάτων: Το αποξηρατικό έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και σχηματίζει μια πάστα για να σφραγίσει το φίλτρο, ή η βρωμιά συσσωρεύεται σταδιακά στο εσωτερικό του φίλτρου, προκαλώντας απόφραξη.

Το ∆ιαλύσιμο ∆αρθρώνετε το φίλτρο, το καθαρίζετε και το στεγνώνετε, το αντικαθιστάτε με ένα νέο αποξηρατικό και το εγκαταστήσετε στο σύστημα.

 

9. διαρροή ψυκτικού μέσατο πακέτο ανίχνευσης θερμοκρασίας της βαλβίδας επέκτασης

∆ Ανάλυση ελαττωμάτων ∆ Μετά τη διαρροή του παράγοντα αισθητήρα θερμοκρασίας στο πακέτο αισθητήρα θερμοκρασίας της βαλβίδας επέκτασης, οι δύο δυνάμεις κάτω από τη μεμβράνη ωθούν την μεμβράνη προς τα πάνω,προκαλώντας το κλείσιμο της τρύπας της βαλβίδας και το ψυκτικό στο σύστημα να μην περάσειΑυτή τη στιγμή, η βαλβίδα διεύρυνσης δεν παγώει, η χαμηλή πίεση είναι κενή και δεν μπορεί να ακουστεί ήχος ροής αέρα στον εξατμιστή.

∆ιαλύση ∆ιακόψτε το μηχάνημα και κλείστε την βαλβίδα κλείσεως.Χρησιμοποιήστε ένα ακροφύσιο για να φυσήξετε την είσοδο της βαλβίδας επέκτασης για να δείτε αν είναι αερισμένηΜπορεί επίσης να επιθεωρηθεί οπτικά ή να αποσυναρμολογηθεί για επιθεώρηση, και να αντικατασταθεί σε περίπτωση βλάβης.

 

10.Η επίδραση ψύξης των συμπυκνωτών ψύξης με αέρα στην ψυκτική αποθήκευση είναι κακή

Ανάλυση ελαττωμάτων

1 Ο ανεμιστήρας δεν είναι αναμμένος.

2 Ο κινητήρας του ανεμιστήρα είναι κατεστραμμένος.

3 Επιστροφή του ανεμιστήρα.

4 Η θερμοκρασία του περιβάλλοντος είναι υψηλή (πάνω από 40 °C).

5 Τα πτερύγια ψύξης του συμπυκνωτή εμποδίζονται από λάδι και σκόνη, εμποδίζοντας την κυκλοφορία του αέρα.

∆ιάλυση Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα από χάλυβα για να αφαιρέσετε τη σκόνη από την επιφάνεια ή να την καθαρίσετε.

 

11.Η επίδραση ψύξης των υδατοψυγμένων συμπυκνωτών σε ψυκτικές αποθήκες είναι κακή

Ανάλυση ελαττωμάτων

1 Ψύξηβαλβίδα νερούδεν ανοίγει ή ανοίγει πολύ μικρό, πίεση νερού εισόδου πολύ χαμηλή

2 Η βαλβίδα ελέγχου του όγκου νερού λειτουργεί λανθασμένα.

3 Η κλίμακα στο τοίχωμα του σωλήνα συμπύκνωσης είναι σχετικά παχιά.

Δείτε αν το νερό ψύξης είναι αρκετά μεγάλο για να ψύξει.

 

12Υπάρχει εναπομείναντος αέρας μέσα.το σύστημα

Υπάρχει κυκλοφορία αέρα στο σύστημα, η οποία μπορεί να προκαλέσει υψηλή πίεση καυσαερίων, υψηλή θερμοκρασία καυσαερίων, κακή επίδραση ψύξης, σύννεφο που λειτουργεί για μικρό χρονικό διάστημα,και πίεση καυσαερίων που υπερβαίνει τις κανονικές τιμές.

[Λύση] Σταματήστε το μηχάνημα και απελευθερώστε αέρα στην τρύπα της βαλβίδας εξάτμισης.

 

13Η διακοπή λειτουργίας προκαλείταιμε χαμηλή πίεση αναρρόφησης

Ανάλυση ελαττωμάτων: Όταν η πίεση αναρρόφησης στο σύστημα είναι χαμηλότερη από την καθορισμένη τιμή του ρελέ πίεσης, οι επαφές του ενεργοποιούνται και διακόπτουν την παροχή ενέργειας.

Διάλυμα 1. Διαρροή ψυκτικού. 2.

 

14Ο ελεγκτής θερμοκρασίας είναι εκτός ελέγχου.

Ανάλυση ελαττωμάτων:ελεγκτής θερμοκρασίαςδεν ρυθμίζεται ή η συσκευή ανίχνευσης θερμοκρασίας δεν είναι εγκατεστημένη σωστά.

Διάλυση Απομακρύνετε τον ελεγκτή θερμοκρασίας για να ελέγξετε τις επαφές του και να ρυθμίσετε τη θέση του λαμπτήρα αισθητήρα θερμοκρασίας

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Εμπορικός ψυκτήρας επίδειξης Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2014-2024 commercialdisplayfreezer.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.